Vragen

Behandelduur en frequentie zijn afhankelijk van de individuele patiënt en zijn/haar klacht. De patiënt wordt hierover geïnformeerd, alsook over eventuele veranderingen in diagnose en behandelingsplan. Een  consultatie/ behandeling in onze praktijk duurt gemiddeld 30 minuten.

Het aantal behandelingen wordt voornamelijk bepaald door de ernst van de klachten. Voor recente letsels zijn 2 à 5 behandelingen vaak voldoende. Om tot volledig herstel te komen van hardnekkige of langer bestaande klachten zijn meer behandelingen nodig.

Aangezien je lichaam na een behandeling tijd nodig heeft om een nieuw evenwicht te zoeken, varieert de tijd tussen 2 behandelingen van 1 week tot 3 weken of soms zelfs nog langer.

Soms is het aangeraden een ‘vastzittende’ wervel vrij te maken door middel van een manipulatie. Hierbij hoort een ‘klik’. Dit is meestal pijnloos. Een osteopaat is opgeleid om dit op een veilige en efficiënte manier te doen. Indien de patiënt het toch liever niet wil, kan de osteopaat andere technieken gebruiken om die wervel los te maken. Een osteopaat doet meer dan alleen maar ’kraken’.

Het ereloon per consultatie bedraagt 55 Euro. De behandeling duurt ongeveer 30 min. Hiervan krijgt u 10 Euro per behandeling terugbetaald van uw ziekenkas. Sommige aanvullende verzekeringen (DKV, …) voorzien, in specifieke polissen een hogere terugbetaling voor osteopathische zorg (DKV vergoedt 70 procent). Wij raden u aan om inlichtingen in te winnen bij uw verzekeraar.

Neen. Om een afspraak te maken is geen verwijzing van een arts vereist. 

Contacteer me

Heb je vragen? Aarzel dan niet om me te contacteren.

ADRES:

Lange Leemstraat 184
Antwerpen

EMAIL:

Info@powerpanda.be

TELEFOON:

+32 474 48 61 69